My photo
seorang budak biasa. yang tidak istimewa.. hanya berfikiran lain sedikit dari orang kebiasaan. minda aku sering lari. dan jiwa aku sering dikejar. roh dan jasad bergaduh semasa aku sedang mengawal situasi huru hara di sudut kotak berwarna tanpa buncu

Thursday, June 2, 2011

cinta muka buku

video
aku kenal beliau pada tahun lepas semasa sedang bz menyiapkan tugasan pepatun.. melakar dan menjait2 pepadolls.. sambil tu dgr2 lagu kat youtube.. sbelum tu ade gak dgr dan tgk beliau memainkan lagu cover..tapi wat tak tau je.. tup2 terdengar lagi dan layan je la... sekarang ni plak dah ade lagu sendri dan femes.. anak buah aku pon suka nyanyi2 lagu dia .. huyooo ... tahniah2.. buatkan lah lagu yang yang syiok lagi ya.. suara terbaik lah najwa (wawa) :)) cinta muka buku awak kiut.. mesti ade pakwe lah tu kt muka buku bhahaha  good luck ya si cilikk... dan akhir skali ( wawa ckp I hope you guys like it )

1 comment:

dekchik said...

lagu nie mang comel.. hahah